Сергеј Ћетковић је већ 22 године у браку с Кристином, а пар је након 11 година брака проширио породицу. Они су 2010. године усвојили девојчицу Лолу, а две године касније и Милу.

 


Сергеј и Кристина спадају у ретке познате парове који су отворено причали о томе како су засновали породицу путем усвајања, а певач је једном приликом истакао да не разуме стид.

– Људи се помало сраме да причају о усвајању, а не би требало. Шта значи уопште бити родитељ? То није само да си родио дете, већ бити његова сигурност, подршка, водич. Бити неко ко је увек уз њега. Ми нисмо разглабали о томе да ли и како ћемо усвојити децу, већ смо само пустили да се то деси. Једно вече смо седели у колима и схватили да смо предали документацију за усвајање, тако је исто било и за другу ћерку. Ако желите да будете родитељи, немојте да бирате средства - усвојите децу, учините их срећнима, а самим тим и себе. Без икакве примесе да чините добро дело. Не ради се о томе и не размишљаш о томе. Ја увек кажем мојој деци: "Ја сам вас родио из срца" – изјавио је једном приликом Сергеј у емисији своје колегинице Гоце Тржан.

 

 

Сергеј истиче да његове ћерке Лола и Мила од првог дана знају истину о свом пореклу.

– Проблем и баријера код свих људи је тај страх - шта ће бити кад моја деца сазнају да су усвојена. Моје ћерке знају да су усвојене, причао сам им од првог дана како постоји нека школа за децу где смо ми дошли и оне су рекле: "Па, где сте ви до сада?". Мораш да дођеш до начина на који ћеш најсликовитије, најближе кроз неку бајку да им то пренесе – истакао је Сергеј Ћетковић у једном интервјуу.

– Људи увек праве као некакав баук ту причу, чекају до 18. године и слично, а не треба тако. Кад смо добили Милу онда смо и њој рекли: "Ми смо са секом дошли у ту школу, тражили те, а ти си дигла руку и рекла: 'Ево ме'".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Давид - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".