Јелена Карлеуша отворила је синоћ  32. Лесковачку Роштиљаду иако су против ње биле писане петиције да не долази на наступ. Осим тога, Карлеуша је вегетеријанка, а наступала је како би промовисала туризам. Певачица је задовољна својим наступом, јер је ипак дошао велик број људи. Међутим, она се ипак пожалила на једно - да јој нису дали ајвар, због кога се радовала доласку на југ Србије.

После наступа се обратила својим пратиоцима објавом у којима је написала позитивне утиске, али и критике: 

 

 

- Синоћ на прес конференцији са градоначелником Лесковца, Гораном Цветановићем, пола сата пред велики концерт на тргу у Лесковцу! Хвала свим медијима, харизматичном градоначелнику који је показао одличан осећај за нове и модерне начине да се промовише град и свима на фантастичном дочеку! Добила сам и пуно поклона али нажалост не и АЈВАР због ког сам се посебно радовала доласку у Лесковац! Обожавам ајвар који је заштитини бренд града Лесковца. И време је било на нашој страни, киша, муње и громови, све је стало сат времена пред концерт и трг је окупио рекордан број људи икада виђен у региону! Лесковац је био центар региона и једва чекам опет да се дружимо. 

Убрзо је уследио одговор њене колегинице Милице Павловић, чији је родни завичај Лесковац. 

Фото; Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

 

- Рекла сам ти девојко да је југ срдачан и модеран, а у исто време са оним правим вредностима… Ево, ајвар ти ја доносим из Лесковца, првом приликом. Шапнуле ми птичице да је синоћ Лесковац експлодирао од енергије и добре музике.

 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".