У последње време, међутим, све чешће је критикују тврдећи да је претерала са естетским корекцијама. Драгана је објаснила како гледа на ову врсту замерки.

- Рекла сам све што сам радила на себи. Није нелогично да са 57 година немам боре. Моја генетика је добра али не може толико да пркоси природи. Али људи веома имају потребу да повреде друге људе. Немам проблем с негативним коментарима, али имам с неумесним, непристојним и вулгарним. Такве ставим на блок. То што ће неко да пише како сам пластична, изоперисана - није проблем. Стварно на свом лицу нисам радила ништа осим капака. Пре 17 година у интервјуима сам рекла све, чак и име лекара. Данас радим агресивније технике јер улазим у други животни левел, потребно је више игала. Не може неко да ти сада измасира лице, ставиш ујутру и увече крему и очекујеш да изгледаш беспрекорно. Све то чиним због себе. Ја се себи тако допадам, а никада не бих некога тако коментарисала. Када седим с другарицама, никога на тај начин не тумачим нити о њему причам.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

Водитељка је открила да има пријатељице које никада нису радиле корекције и оне које су противнице тога.

- Две најбоље не воле ништа да дирају на свом лицу, али су добронамерне и саветују ме, усмеравају. Ја не користим на фотографијама ни филтере, ни фејсап, чак их и немам. Што се и види. И немам никакав проблем. Ако ће неко да потроши време пишући да сам ружна, оваква, онаква, то није мој проблем. Ја сам јавна личност, понудила сам себе на телевизији, друштвеним мрежама, па нека пишу шта хоће. Блокираћу само претећи и вулгаран садржај. Нећу брисати оног који сматра да не изгледам лепо. Ја уопште не мислим тако. Понудила сам, изволи - пуцај!

Водитељка је кратко прокоментарисала и вест која се недавно проширила у медијима, о томе да прелазите на ТВ Пинк.

- Била сам на одмору кад сам добила ту вест и нисам имала објашњење. Ја сам у "Гранду" и ништа не мењам - рекла је Драгана.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелена Тинска

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".