Сунце ће боравити у Девици од 23. августа до 22. септембра, а то значи само једно - спремите се за додатне обавезе, али и рад на дисциплини и здрављу.

Нажалост, владавина Девице значи повратак у реалност након опуштеног и забавног лета, али ће ово изненадно "буђење" поједини знакови доживети лошије од других. Ево ко мора да припреми живце и спреми се на додатне изазове готово на свим пољима:

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Пред Близанцима је изазован период. Биће растрзани, а потребе породице и дома ће често ометати њихов посао или их спречавати да се опусте и забаве. Могуће су финансијске невоље изазване нерационалним управљањем новцем.

Стрелац

Треба да се чувају наглих и непромишљених поступака и одлука. Реаговаће импулсивно, што им неће ићи у прилог. Неће бити задовољни ни  пословним и љубавним везама, али им изненадни прекид везе или сарадње неће донети задовољство већ нове проблеме.

Рибе

Очекују их љубавни и породични сукоби, а ни њихова енергија неће бити на уобичајеном нивоу. Стално ће каснити, заборављати и правити грешке. Често ће им бити превише стало до тога шта други мисле о њима и у складу с тим доносити одлуке.

Неке везе ће се наћи у кризи, али треба да се чувају изненадних одлука.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".