Маја Маринковић синоћ се нашла на стубу срама када ју је Брендон напао због нове промене коју је задругарка направила, и објавила на свој Инстаграм профил.

Наиме, Маја је одлучила да се офарба у плаво и тиме употпунила свој изглед, тако да су сви повезали да сада изгледа идентично као њена супарница Ана Кораћ. 

Фото: Инстаграм принтскрин/ и.ам.брендон

 

Брендон је на свом Инстаграм профилу окачио слику Маје Маринковић са новом бојом косе, те ју је увредио и назвао психопатом. Да ствар буде још драматичнија, Брендон зна да је Мајина слаба тачка Ана Кораћ, па ју је окарактерисао као оригиналну верзију девојке, док је Маринковићеву уврстао у дупликате. Повезао их је у исту слику и упоредио.

Фото: Инстаграм принтскрин/ и.ам.брендон

 

Ни Маја му није остала дужна, па је убрзо након тога на свом Инстаграм сторију послала поруку, Брендону и свима који мисле да копира Ану Кораћ.

Фото: Инстаграм принтскрин/ и.ам.брендон

 

- Не могу да схватим да су људи толико оптерећени туђим животом. Ако вас толико интересује нисам се офарбала у плаво, нити бих. Сви знају колико волим тамну косу, тако да, молим вас, не смарајте ме превише.

 Рат између Маје Маринковић и Брендона никако не стишава, те нам остаје да видимо која ће бити Брендонова реакција на Мајин коментар.