Пчелар из Купинова Мики Ђуричић одлучио је да промени живот из корена након што се оженио и добио ћеркицу Дуњу, а како преносе медији, његов хонорар за 10 месеци ће износити 150.000 евра.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Профимедиа

 

 

- Он је годинама живео од данас до сутра, био је порочан и није претерано размишљао о будућности. Међутим, откако је добио Дуњу све се променило - започео је причу извор, који открива разлог Ђуричићевог учешћа у ријалитију.

- Он је био одлучан да је завршио са својом ријалити каријером и свима је говорио да више неће улазити у ту врсту програма. Међутим, народ га воли и добио је понуду која се не одбија. За своје десетомесечно учешће Мики ће зарадити 150.000 евра, имаће сличне услове као и претходних сезона, биће изолован од задругара и имаће своју собу где ће сам спавати и проводити време. Иако му је тешко пало поновно одвајање од супруге и ћеркице, свестан је да толику суму новца не може да заради на други начин. Због тога је одлучио да искористи прилику која му се нуди - рекао је саговорник, и открио да ријалити учесник за циљ има да обезбеди наследници бољу будућност, каже извор.

 

 

- Мики планира да зарађен новац уложи у некретнину коју ће преписати на Дуњино име, како би она увек имала материјалну сигурност. Остатак новца искористиће за покретање малог породичног бизниса који ће му доносити сталне месечне приходе - закључио је саговорник, пише Ало.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".