Једна комшиница је истакла да је Александра сасвим природна без обзира на то што је јавна личност и да не прави друштвену границу: 

- Александра је лепа и без шминке. Често се сретнемо на игралишту. Деца нам се играју заједно. Баш је фина и опуштена. Види се да није искварена. Причамо као две маме. Нема јаза између нас, али је она јавна личност, а ја жена која се бави обичним послом. Испричамо се када нам деца имају неки проблем, да ли у вези здравља или то какви су били у обданишту- била је искрена комшиница која живи у близини Александрине и Филипове куће.

Фото: АТА имагес

 

Старија комшиница о певачци је имала само речи хвале.

- То дете је фино и културно. Увек се јави. А не што лепо пева, него има и велико срце. Мом унуку је поклонила брдо ствари од њеног Александра. Баш је добра. То све роба која је чиста, миришљава, нова. Знате колико нам то значи. Само нека јој бог да здравља и среће.

Такође у оближњој продавници сви имају речи хвале о познатој комшиници.

- Александру ретко виђамо, углавном Филипа. Долази да узме основне ствари и увек остави бакшиш. Често их видимо по крају. Ако је Александра заузета, Филип чува малог. А ако он не може, онда његова мајка Зорица или свекврва Борка. Баш одавно нисмо видели тако сложну породицу - кажу из продавнице.

Фото: АТА имагес

 

Александра је испунила и жељу без размишљања једном старијем господину када је тражио да му нешто отпева:

- Какав глас то дете има. Као славуј је. Замолих је пре две године да ми отпева једну изворну песму и разгалила ме је. Може слободно да парира Брени и Цеци по гласу. Та породица треба да буде пример младима. Не свађају се, млади, вредни... Филип доста ради, каже ми унука да имају и ресторане, помаже Боби око приватног бизниса, свака ин част. Могли су да буду лењи јер су им Брена и Боба све створили, али они они раде пуном паром - каже декица за "Блиц".

Подсећања ради, Александра Пријовић и Филип Живојиновић и пре него што су се венчали купили су луксузну кућу на Бежаниској коси и за то су подигли кредит од 500.000 евра.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".