Некадашњи помоћник досадашњег тренера Црвене звезде Дејана Станковића, Милош Милојевић, биће нови тренер клуба из Љутице Богдана.

 


Милојевић је од 2019. до 2021. године био помоћник Дејану Станковићу у Црвеној звезди, а потом је преузео Хамарби из Шведске.

 

 

ФОТО: ФК Црвена звезда

 

Прошле године био је тренер Малмеа, а у шведском клубу добио је отказ 29. јула после елиминације од Жалгириса у квалификацијама за Лигу шампиона.

Са Малмеом је освојио Куп Шведске, а као први тренер радио је још у Мјалбију, Брејдаблику и Викингуру.

Подсетимо, досадашњи тренер српског шампиона Дејан Станковић поднео је данас оставку на месту шефа стручног штаба ФК Црвене звезде. 

ФОТО: ФК Црвена звезда

 

Станковић се поздравио са свима у клубу и захвалио на успешној сарадњи, а потом образложио своју одлуку:

 

 


- Црвена звезда је моја огромна љубав, неописива емоција. Сада после трећег покушаја да је уведем у Лигу шампиона осећам се потпуно празно, јер највећој љубави нисам успео да пружим оно што сам највише желео. Не могу даље. Дао сам све од себе. Сада треба неко други да покуша. Мени су ове три године најлепши део фудбалског живота. Нешто што ме је додатно изградило, учинило бољим и квалитетнијим. Хвала играчима, управи и навијачима који су заслужни за то. Увек сам осећао њихову подршку. Баш зато сам одлуку да одем донео као знак захвалности и жеље да Звезди увек буде најбоље. Хвала свима на дивном времену проведеном на Маракани. Верујем да су године успеха тек пред клубом, а ја остајем увек ту за моју Звезду, увек свим срцем, јер Звезда је живот, а остало су ситнице – објаснио је своју одлуку Дејан Станковић.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".