Краљица Ранија од Јордана је објавила на мрежама да се њен најстарији син верио, а у питању је јордански престолонаследник принц Хусеин (28) који се верио са Рајвом Ал Саиф.

Син краља Абдулаха II и краљице Раније недавно је организовао пријем на двору, а све је пратило мноштво фоторепортера.

Принчева изабраница је ћерка тамошњег предузетника, милијардера Каледа Ал Саифа који је на челу групације Ал Саиф и чија је делатност везана за здравствену заштиту, грађевину и сигурносне услуге.

 

 

Ова успешна архитекткиња после завршене средње школе је образовање наставила у Њујорку. Такође има диплому из области визуелних комуникација са Модног институту за дизајн из Лос Анђелеса. Претходно је радила у једној архитектонској фирми у Лос Анђелесу, а тренутно ради у дизајнерском студију Десигнлаб у Ријаду.

Јавност хвали њена јавна појављивања, а на основу стила и држања многи сматрају да ће да наследи краљицу Ранију.

 

 

Хусеин има 28 година, најстарије је дете краљевског пара. Дипломирао је на Џорџтаун универзитету у Вашингтону, а његова вереница која је истих година, завршила је архитектуру на Сиракуза универзитету у Њујорку.

Невестин отац Калед Ал Саиф управља је Ал Саиф групацијом, приватном компанијом која се бави здравственом заштитом, грађевинарством и безбедносним услугама. Тамошњи медији известили су да је и саудијски престолонаследник Мохамед бин Салман честитао телефоном јорданском краљу Абдулаху и принцу Хусеину.

 

 

Подсетимо, старија ћерка краљице Раније и краља Абдулаха од Јордана Иман бин Абдула (26) верила се са Џамилом Александром Термиотисом. Вест је саопштила краљица Ранија на профилу на Инстаграму где има седам милиона пратилаца.

- Честитам најдража Иман, твој осмех је увек био дар љубави и волим твој осмех од дана када си рођена. Желим теби и Џемилу живот пун љубави и смеха! - написала је поносна краљица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".