Објава брачног пара из Србије на једној Фејсбук групи "Грчка инфо", заинтригирала је многе посебно после летошње епидемије губитака бурми на плажама те земље.

Наиме, у јулу је објављен велики број постова на тему изгубљено-нађено где је као предмет који су српски туристи најчешће губили на плажи била бурма.

Најчешће су без венчаног прстена остајали наши мушкарци, па су се данима збијале и шале на тај рачун - "кобајаги случајно изгубили".

Међутим најновија објава једног брачног пара на групи "Грчка инфо" многе је насмејала, неке зачудила, а ретки су се сложили да је то добра идеја.

Фото: Профимедиа

 

 

У тој објави супруга је на Фејсбуку написала да се с мужем договорила да обоје на мору скину своје праве скупоцене бурме од белог злата и ставе их у хотелски сеф, а да на десну руку ставе друге направљене од хируршког челика за које је рекла да су захвалније од правих јер се не хабају, много су лепе, а обе су плаћене само 1.000 динара.

- Муж и ја смо своје праве бурме, бело злато, баш на мору скинули и ставили друге од хируршког челика, а ове у сеф у апартману. Више их никад нисмо скинули јер су захвалније од златних. Пет година су као нове и лепе су. Обе за 1.000 динара смо платили ономад. Исте су као првог дана! Пошто сам узела неколико комада да имамо резерву ако их изгубимо, имам још 10-ак на лагеру. Па, ако неком требају за море, нека пише. Нема смисла да губите ове праве, скупоцене - стоји у њеној објави.

Међутим, коментатори у групи је нису штедели.

"Кад помислиш да си све чуо. Ох, Дарвине...", "сви они што 'губе' их скину да осунчају део прста", "Боже сачувај, вама су бурме изгледа за украс на руци", "да ли се подједнако брзо скидају као праве ако нешто искрсне или...", 

Курир.рс/Фејсбук Грчка инфо

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".