Бити родитељ је исцрпљујуће и постоје тренуци у којима је родитељима потребан одмор. Као родитељ морате да осигурате склониште, храну, љубав и прилике за раст. То је тежак посао и није свака мама једнако добра у обављају свега што мајчинство подразумева.

Фото: Профимедиа

 

 

Но, чини се да су неки знакови Зодијака мало квалификованији за мајчинство од других.

Ово су најбоље хороскопске маме:

1. Рибе

Рибе су она врста мајке која својој деци усађује поштовање према уметности и подстиче своју децу да буду креативна.

Деца маме Рибе биће осетљива, маштовита и научиће да поступају према другим људима с љубазношћу и саосећањем. Маме Рибе ће пренети љубав према природи, осећај поноса што помажу другима и независан дух својој деци.

Мама Риба можда не зна како да научи своју ђецу да своје снове остваре, али ће их свим срцем подржати да те снове покушају да остваре.

2. Ован

Маме Овнови држе распореде своје деце пуне сатовима музике, спорта, хобија, друштвених активности и кампова. У међувремену, мама Ован и сама има пун распоред.

Жели да њена деца буду пустоловна и не беже од испробавања нових ствари. Подстиче их да се суоче са свим изазовима и да се боре за оно у што верују.

Ове маме могу да буду нападне са својом децом и понекад морају слушати и стварно чути што њихово дете жели или не жели да ради.

3. Близанци

Маме Близанци могу разговарати о било чему са својом децом те раде на комуникацији с децом од најранијих дана. Маме Близанци немају тајни пред својом децом.

Деца имају изврсне комуникацијске вештине и врло су свесна онога што се догађа у свету око њих.

Једна од ствари која маму Близанца чини тако јединственом је њена способност да разуме своју децу, без обзира на њихов пол или доб. Маме Близанци приређују најбоље забаве, рођендане и дружења.

4. Јарац

Маме Јарчеви бориће се до смрти за своју децу. Јарчеви су јако одани и увек ће се заузети за њих.

Ове маме схватају одгој јако озбиљно те својој деци желе да усаде добру радну етику, дисциплину и фокус. Можете бити сигурни да њихова деца, ако добијају џепарац, зарађују обављајући кућне послове и бринући се за своју браћу и сестре.

Маме Јарчеви су најчешће запослене маме и понекад морате да их подсетите да узму мало времена за себе, а не да сваки слободан минут посвете породици.

5. Бик

Маме Бикови су невероватно стрпљиве, толико да се понекад чине као светице. Али немојте се заваравати, маме Бикови врло су озбиљне и приземљене.

Маме Бикови могу бити тврдоглаве, што може довести до проблема када њена деца дођу у тинејџерске године. Ако сте икада сведочили сукобу између мајке Бика и њене тинејџерке, знате да то није лепо.

Мама Бик се брине да њена ђеца цене лепоту и природу. Будући да је можда склона претераном уживању у храни и трошењу, мора припазити да упркос томе пази на исхрану своје деце и да их научи вредности новца.

6. Вага

Ваге су сјајне маме јер су уравнотежене и мирољубиве. Оне подстичу склад у дому, а када постоји неслога између браће и сестара, она може видети свачију перспективу и помоћи да пронађу неутрално тло.

Маме Ваге не воле да буду оне ко мора да дисциплинује, радије би биле пријатељице него маме, али обично чекају да постану пријатељице са својом децом док не одрасту.

Најважније ствари које мама Вага учи своју децу је како делити, саосећање с другима и како бити добри пријатељи.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".