Водитељка јутарњег програма телевизије Пинк, Јована Јеремић, данас је саслушана у Првом основном тужилаштву, поводом претњи које су стизале на њен телефон, док је била са ћерком на одмору у Црној Гори.

Јована је у Националном дневнику на ТВ Пинк у разговору са репортером у исповести о целом случају открила детаље о мушкарцу који јој је упутио језиве претње.

- Не знам да ли да будем срећна јер сам победила у овом случају или да будем тужна због свега што се данас десило и због свега што сам имала прилику да видим у судници... После свега се осећам јако потресено у сваком смислу. Био ми је важно да докажем да нисам самој себи слала поруке, то под један. Тражила сам да погледам у очи човека који ми је претио смрћу, који је претио да ће ме силовати и да ће јести жито на мојој сахрани. Данас сам имала прилику да видим младића који има 26 година, има плаве очи, моје је висине и изгледа потпуно безазлено. Мени је у једном моменту чак било и жао. Ја сам му рекла да му ја праштам, он ми је рекао: ''Извини, молим те, био сам изманипулисан''. Желим да ставим тачку на ово и више нећу давати изјаве поводом овог случаја. Немам ништа против дечка који ми је претио, њему ће казна стићи временом и време ће му показати коме је претио и ко зна можда се деси да ја њему на крају помогнем - рекла је Јована и додала:

Фото: Принтскрин ТB Пинк

 

- Људи који имају принципе добро знају колика је вредност добре и праве жене. Они су заштитници жена, нису клошари који ће да прете самохраној мајци у Црној Гори. Интуитивно сам знала да је лик који се лажно позвао на ауторитет Веље Невоље и Принципа и навијача. Навукао је велики гнев на себе, зато му се ја склањам из живота. Не треба њему Јована Јеремић више, ја сам њега довољно научила памети.

Детаљније погледајте у наставку:

(Србија данас)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".