Старлета је дошла да се види с Царем, с којим је обновила везу. Он је тог момента био код Золе, који је ту одсео, да се договоре око снимања спота. 

Маја је из чиста мира доживела помрачење ума и почела да се понаша хистерично и насилно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Зола је у емисији "Народ пита" потврдио скандал који је Маја направила, као и то да је полиција интервенисала.

- Маја и Филип поново су почели да праве скандале епских размера. Иако је деловало да се никада неће помирити ни поново бити заједно, десио се њен раскид са Пецом Распоповићем, а Царев с Далилом, што је био разлог више да се они опет споје. Све је испало спонтано. Цар јој је слао поруке, она одговорила и дошло је до договора да се виде и поново подгреју љубав. Цар је имао снимање емисије на Пинку, а Маја потписивање уговора. Била је идеална прилика да се виде и осете једно друго. Цар је много касно завршио снимање емисије, негде после три ујутру. Имао је договор да оде код Золе у хотел на Вождовцу, где је овај био смештен. Већ тада је Маја почела да сикће на њега, није желела да се виђа са Золом. Ту су се жучно посвађали, али су обоје спустили лопту и договор је пао да она дође код Золе у хотел - почиње причу извор близак старлети који је упућен у сва дешавања везана за њен однос с бившим задругаром, па наставља даље:

- Маја је упала у хотел и већ на рецепцији је направила скандал јер није желела да остави личну карту код рецепционера. Псовала га је и галамила на њега. У једном тренутку је насрнула на Цара и почела да урла. Гребала га и чупала. Бацала је све по хотелској соби. Летеле су лампе, пиксле и све што је налазила. Нико није могао да јој приђе. Онда је скочила и на Золу и изгребала га по телу. Они су једва успели да је избаце из собе онако поцепану и босу. Када је видела да нема где, Маја је почела да лупа на сва врата соба и буди госте. Упала је у једну од соба и почела да бије непознату жену која је ту одсела. Та жена је покушавала да је истера из своје собе - рекао је извор за "Републику".

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".