Према пријави њене сестре Маријане, певачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком. Било је то један сат после поноћи када се из стана орила бука.

Северина је, иначе, донедавно била у одличним односима са својом рођеном сестром Маријаном, али се последњих месеци то променило.

Према писању медија, Северинина и Маријана мајка Ана имала је здравствених проблема, па је све више времена проводила са певачицом у њеном дому. Међутим, Севина сестра Маријана наводно се поверила ближњима да никако не може да успостави контакт са мајком, а жалила се и да телефонски разговори с њом не пролазе без проблема, и то све због Вучковићеве. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

Према Маријаниним тврдњама, Северина се мешала у њихов однос, а свађа сестара кулминирала је протеклих месеци. Севина сестра пожалила се да није ни упозната са мајчиним здравственим стањем, а певачицу криви и за нарушене односе с ћерком Мијом Поповић. Северинина нећака становала је током студија у певачицином стану, а пошто се удала и добила дете.

До само пре неколико година Севе и Маријана имале су идеалне односе. Маријана се није либила да брани сестру у јавности кад се певачица упустила у битку за дете које има с бившим партнером Миланом Поповићем и била је подршка млађој сестри. Говорила је и да јој помаже у бризи око детета, а док је дете с оцем проводило празнике у Београду, Маријана је хтела да му једном однесе поклоне. Поповић јој је, тврдила је Маријана, бранио да се дружи с нећаком, а она је млађој сестри Северини и даље чувала леђа.

- Кад год могу, спојим неколико дана и дођем у Хрватску, али последњих година због обавеза и посла нисам увек у прилици и због тога искрено жалим - говорила је својевремено Севина старија сестра Маријана Вучковић Поповић.

Фото: АТА имагес

 

То да су односи између њих две некада били идилично говори и чињеница да је Маријана све време бранила сестру и осуђивала Милана Поповића током борбе за старатељство над маленим Александром.

- Не говори много и не показује превише јер пази да се то не одрази на Александрова осећања према оцу. Снагу црпи вероватно из својих осећања која неизмерно поклања свом сину и у борби да се избори сама за своје дете као свака мајка. То што Милан изјављује колико је својих пара дао у љубавном заносу, малој искри о којој говори академик Владета Јеротић, он је то дао зато што је хтео. Мислим да је имао предрасуде о Северини на самом почетку везе читајући разне таблоиде, а кад је успео да упозна далматински орах, лепо обликован морем и буром, тада је вероватно схватио да се љубав не купује, али је било касно - рекла је она својевремено за Блиц.

И док су сви причали како је Северинин брак са Игором Којићем само маркетиншки трик, Маријана је бранила њихову љубав.

- До сада нисам видела у својој околини да је љубав између жене и мушкарца била маркетиншки трик. Моја социјална интелигенција ми не дозвољава да тако размишљам и то не прихватам као став овог наопаког друштва у којем живимо. Подсетићу вас на рећи нашег дивног просветитеља академика Владете Јеротића, који каже: 'Бог је дао мушкарца и жену да се допуњују, не да се свађају. Заљубљеност је осећање виђења Бога у другој особи. Ако у браку љубав не прерасте у љубав, може се извргнути у мржњу'. Не гледам на Игора као на некога ко треба да ми се допадне више или мање као зет, гледам да моју пажњу имају они који храбро стоје уз моју сестру желећи да са њом поделе живот. Ако се Игор докаже у свом настојању и љубави, имаће све моје поштовање и подршку у потпуности - причала је тада Маријана.

- То што је Северина освојила толики број оних који је воле, говори о њеној неисцрпној енергији да се супростави устаљеним шаблонима друштва. Зато што разбија национализам и предрасуде о којима нас лажу политика и наши политичари. Северина на свом успеху може захвалити само дивним људима који воле њене опуштене песме, њену кокетност на концертима, али и снагу да се супростави мишљењу и премијера и кардинала на себи својствен начин. Не робује предрасудама ко је какав, јер смо васпитане у духу да нам сваки човек који иде у сусрет нешто доноси, а да ли је човек, показаће брзо, као и своје намере - истакла је она тада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".