Иако се 19-годишњи Тунижанин Ханибал Меџбри повезивао с преласком у Андору чији је власник Ђерар Пике, на крају је остао у Енглеској.

Наиме, овај млади везњак на отишао је на позајмицу у Бирмингем где ће провести ову сезону, а начин на који га је нови клуб представио одушевио је све.

Видео објављен на званичном Твитер профули Бирмингема инспирисан је сценом из филма 'Кад јагањци утихну' из 1991. године, у којем фиктивни негативац Ханибал Лектор из строго чуваног затвора помаже агенту ФБИ Кларис Стерлинг да ухвати серијског убицу.

Али, с обзиром на то да је филм стар више од три деценије, многи навијачи нису упознати с референцом коју је клуб покушавао да направи уметањем везног играча уместо негативца.

Погледајте о чему се ради. Генијално, зар не?

Иначе, Меџбри поред пасоша Туниса поседује и француске папире, а управо у Француској је и почео каријеру и то у Парису, те играо још за АЦББ и Монакао, наравно, све у омладинским погонима.

Као 16-годишњак стиже у Манчесте јунајтед у аугусту 2019. године за десет милиона еура.

Иако је био млади репрезентативац Француске, односно играо за У16 и У17 селекције ове државе, на крају је срце одабрало Тунис за који је већ уписао 16 наступа.

БОНУС ВИДЕО:

(спортспорт.ба)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".