Повод је била породична свађа Северине и сестре Маријане Вучковић Поповић у стану у Сплиту, пред очима мајке

Након што је сестра пријавила њу, Северина је тврдила да је она та која је нападнута, а у медијима су објављене фотографије на којима пјевачица показује своје повреде. 

Мајка Ана стала је на Северинину страну, рекавши да се Маријана бацакала по стану, а вест о томе можете прочитати на ОВОМ линку.

 

 

Северинин ПР о инциденту је рекао да је Маријана певачици покидала огрлице с врата и разбила телефон. Комшије у Сплиту испричали су медијима да се Маријана по згради галамила да ће искрварити.

Сестра Маријана Поповић за Дневник Нове ТВ испричала је своју страну. Каже како је у јако тешком стању.

- Изузетно сам потресена убилачким нагоном породичног насиља и не желим коментарисати плаћене и срамне текстове од ПР тима дотичне. Тешко је породици с неким ко дуго времена конзумира разне наркотике, а не жели се подврћи психолошкој подршци и лечењу. Проституисати своју личност медијски на штету и образ своје породице још је један девијантан психолошки пут дотичне - испричала је Маријана и наставила у једнако оптужујућем тону:

 

 

- Насртати стално на породицу, учитељице, социјалне раднице, бивше партнере... Није то чиста глава, а институције већ претходна четири месеца по мојој уредно писаној пријави и упозорењу ништа нису предузеле. Зато је ово синоћ била последица напада кроз несагледавање ових последица на моју ранију пријаву социјалном центру Максимир и управници Јасни Цесарец, МУП-у Максимир и ДОРХ-у, испричала је сестра.

Маријана је испричала како је у више наврата добијала претеће телефонске поруке. Каже да их је доставила свим установама.

(Дневник Нове ТВ)

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".