Давид се огласио, изреволтиран свим дешавањима, али и бројним изјавама Далиле и Дејана, који су помињали и Давидову и Дејанову мајку Биљану, којој се Далила и јавно обратила, што је Давида посебно изнервирало.

Фото: инстаграм принтскрин/луна_ђогани

 

- Далила Мујић… Класична манипулаторка, особа која седи на две столице тренутно, Дејана држи на квачилу, јер није сигурна 100% за другу страну. То су њихови брачни проблеми које они треба да реше, знају шта раде, они се играју ријалитија који може их коштати брака! Мене то ништа не интересује, само да ми мајку не узима у уста. Јер једина порука коју је Далила послала мојој мајци јесте да заборави да има сина, само зато што је мама рекла да није знала да су се венчали иако је Далилина породица знала све! Сада пребацује причу на Дејана како је њој тешко, никада се нико од нас није оглашавао, стално потенцирају причу и иду у рикверц, али онако како њима одговара, видљиво је да је Дејан слуђен, а она тачно зна шта ради, шта прича, код кога иде… Прорачуната! Већ од претходних ријалитија моја породица је изложена блаћењу и лажима, од њихове стране и на тај начин желе од себе да направе зртве. Не знам чему то, када никада нико од није покушао да им растури брак - рекао је Давид.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Несхватљиво је да Дејан на овакав начин прича о својој мајци и породицу, да ли је могуће да нико од нас не ваља? Мама, баба, сестра, ја, остала родбина и пријатељи… Најболније ми је када о мајци прича на тај начин, а била му је добра до 21. године. И да је некада рекла нешто, то се не износи у јавност и не користи у сврхе ријалитија, већ се решава у кругу породице, а мама никада није покушала да се меша у брак и чак док су градили кућу - додао је он.

- Што се мене лично тиче, нека спашавају брак, нека живе срећно и дуговечно 100 година. Нека изроде петоро деце, нека им буду жива и здрава, само нека се мојој мајци скину са грбаче. Све што су изрекли на рачун моје породице, потпуна је лаж! - завршио је Давид.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".