Бака Прасе је, наиме, у лајвстимингу гледао прву епизоду серије "У клинчу" и једини негативни коментар имао је за главног глумца Војажа, с којим је одраније у сукобу.

Фото: Инстаграм/бакапрасе

 

 

- Видите га, дрма главу ван ритма - рекао је Илић, који је открио да има понуду да буде део хит франшизе "Јужни ветар".

 Желим да играм неког заводника. Могу да будем и нови Црвени - испричао је Бака Прасе.

Редитељ је потврдио да може да се појави у филму и серији, само у неком другачијем издању.

- Бака је рођени шоумен. Може да игра, на пример, неког студента - казао је Милош Аврамовић за "Курир".

Жељко Митровић одговорио је јуче, подсетимо, на оптужбе јутјубера Богдана Илића, који је у свом лајву навео како му Митровић дугује паре.

 

 

- О овом малом го*анцету и сељачићу Бака Прасету, који ми је некад био пријатељ, из етичких и моралних принципа нећу да пишем о времену које је Бака Прасе провео у гепеку, и зашто то није пријавио полицији, нећу да пишем ни о његовим познаствима и заједничким рођенданима са Вељом Невољом и другим прпадницима клана, такође, нећу да пишем о томе зашто је намерно пренео инфективну мононуклеозу Наталији Ш., полним путем, али хоћу да дам изјаву надлежним органима о својим сазнањима, ако ме буду звали због ове објаве! Филм који од вечерас спрема документарна редакција телевизије Пинк о Бака Прасету, налог није добила од мене, они су потпуно аутономна редакција и само су ме обавестили шта раде! Лет ит бе! (Нека буде тако!) - написао је Жељко.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".