Луна Ђогани оперисана је због промене коју је имала на дојци.

– Луна је данас у КБЦ Др Драгиша Мишовић оперисала промену на дојци. Била је први пацијент на којем је извршен оперативни захват. За интервенцију су била задужена два доктора. Након операције, њено стање је стабилно – испричао је у току јучерашњег дана извор за „Србију Данас“.

– Истина је! Ускоро ће се Луна огласити и објаснити зашто се оперисала. Углавном, све је у најбољем реду – написао је Марко на Инстаграму.

Иако још увек није прецизирано какву је тачно промену на дојци имала Ђоганијева, од раније је познато да је и њена мајка Анабела Атијас имала сличан проблем у младости.

– Мени се то давно десило, са само 20 година. Оперисана сам у Шведској 1995. године. Имала сам ту срећу да чујем разговор мојих пријатељица које су причале о прегледу, односно мамографији. Слушала сам старију пријатељицу која је говорила тада да је самоконтрола веома важна и, ето, игром случаја мени је то остало у глави, тај разговор и јасно се сећам да тренутка када сам напипала квржицу на дојци. Тог петка сам се враћала из дискотеке, отишла да се туширам и напипала квржицу. У понедељак сам одмах отишла на преглед, урађена ми је биопсија и у року од три дана ми је заказана операција – испричала је својевремено Анабела, како је пренео Еспресо.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".