Све се то десило на његовом огромном имању од 60-ак дунума, пише "Српскаинфо".

– Чувао сам овце на свом имању и угледао сам медведа. Мало ме погледао и онда је кренуо ка мени. Имао сам добре псе, који су ме бранили и покушали га одвратити од мене. Нападао је и псе и мене, а стадо у почетку није дирао. Након пола сата борбе напао је стадо и одвео једно јагње, па ми онда убио и пса од четири месеца – појашњава Чизмић ситуацију која га задесила.

Како појашњава, након тога се опет медвед вратио према њему.

– Повредио је пса, па је онда директно на мене кренуо. Онда сам секиру окренуо наопако и ударио га њоме у чело. Тада ме закачио по прстима и мало их повредио. Отрчао је мало од мене када сам га ударио секиром. Од тог места сам онда отишао до куће – казао је Чизмић за портал Аваза.

Тек након што се смирио од свега што је преживио, уследио је нови шок.

– Отворио сам врата од куће, а и медвед је дошао за мном. Имао сам своју ловачку пушку, за коју имам и дозволу и ставио у њу два метка. Изашао сам, а он је опет стајао на истом месту. Пуцао сам и погодио га у прса, јаукнуо је од рањавања и онда сам опалио и други метак, након чега је пао – додао је Чизмић за Аваз.

Чизмић је након тога позвао полицију и ловочуваре, медведа су одвели, а Чизмић је отишао са хитном. Срећом све је прошло без већих повреда.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".