Полиција је пажљиво испитала сукоб на основу задобијених повреда који се догодио између сестара. Маријана је изјавила да Северина не жели да прихвати помоћ психијатра и да није првви пут да се дешавају породични сукоби.

- Северина ме млатнула кишобраном. Није истина да нису знали где живим и да се нисам виђала с члановима породице. Виђла сам се с њима пре епидемије корона вируса, а знало се да сам последње време у Немачкој - изјавила је Маријана после сукоба у стану своје и Северинине мајке.

Северинин адвокат Јасминка Билош изјавила је да је Маријана целу причу измислила и да је она напала певачицу.  Северинин тим је послао певачицине фотографије после туче. 

Маријанини пријатељи и познаници кажу како се управо фотографије певачице не подударају са њеном страном приче. Северина је тврдила да јој је сестра истргнула ланчић с врата, док јој се на фотографији с посекотиницом на челу на врату истиче златни ланчић.

- Како јој га је онда ишчупала? - запитали су се пријатељи Северинине старије сестре.

Они су такође упознати са Северининим темпараментинм карактером и сукобима који су се догодили раније у породици. 

Комшије нису видели певачицу на загребачкој адреси откако је била на разговору у полицији. Стресне тренутке породичне драме проводи повучено, контактира тек са најближима и својим адвокатским тимом. На њеним друштвеним мрежама такође засад влада “завет ћутње”. Објавила је видео са свог концерта у Поречу који је одржала пре десетак дана и оставља утисак да неће појашњавати шта се догађало спорне ноћи у стану њене мајке у њеном родном граду.

Северинина сестра се спрема да оде из Сплита, а њој ће бити упућене тужбе од Северининог тима и адвоката Јасминке Билош. 

- Северина је саслушана у полицијској станици ради пријаве њене сестре Маријане Поповић. ПУ загребачка поступала је по захтеву сплитске полиције. Поступање полицијских службеника у Загребу је било професионално и коректно. Према Северинином опису догађаја физичке повреде је Северини нанијела Маријана Поповић, а не обрнуто. Истргала јој је огрлице с врата и разбила мобилни. О томе постоје материјални докази, медицинска документација и сведоци. Очекујемо да се по Северининој казненој пријави покрене поступак против Маријане Поповић - рекли су за Индеx из Северининог тима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".