Према тврдњама извора, фолкерова супруга Бранка је изричито против његовог уласка, пише Свет.

- Она са правом брине. Милош за месец дана пуни 72 године и није баш сјајног здравља. Поред лекова за притисак које узима, он је имао и рак коже који је чак два пута оперисао, па на леђима има велики ожиљак - рекао је извор и додао:

Фото: В. Данилов

 

- У ријалитију услови нису ни најмање хумани и Бранка сматра да би му боравак тамо само нашкодио. Са друге стране, код Милоша постоји тај авантуристички дух, воли он да се дружи, да се надмеће, њему то прија, фали му изазова у животу. Скућио се, зарадио доста пара, ништа му не фали, али воли ријалити. Са друге стране, Микица се скоро вратио из Канаде, и њему је то примамљиво - рекао је извор и додао да је Бојанић свестан да би се уласком у ријалити вратио на пут старе славе.

- Има он као певач посла, али је свестан да би топ рекламу добио уласком у ријалити, и да би се вратио на пут старе славе, и каријере коју је запоставио кад се пре петнаестак година одселио из Србије. Видећемо да ли ће Бранка успети Милоша да одврати од ове идеје, док ће за Микицу да навијају јер је он такав, млада и зна свуда да се снађе - рекао је извор.

(Свет)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".