Брак у који је Емина Јаховић упловила као малолетна остао је под велом тајни.Када се удала имала је само седамнаест година, а након шест месеци је дошло до разилажења партнера.

Наиме, лепа Емина била је удата за чувеног Аладина Ђуловића, суграђанина из Новог Пазара због којег је,наводно,  побегла од куће. Реч је о њеној младалачкој и првој великој љубави која је крунисана браком, а млада је на венчању била у белој венчаници и ошишана до главе.

Емина је једном приликом проговорила о свом тајном браку о ком се мало зна: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Нисам чак ни била пунолетна. Лепо је то било, имала сам лепу венчаницу и прекратку косу, центиметар ипо. Лепе су те неке ствари озбиљне, које вам се десе када сте млади. После тога када закасните, то је мало озбиљна ситуација - рекла је тада Емина.

Аладин је сада приватни бизнисмен, своју срећу пронашао је поред друге жене са којом је основао породицу, а иако се никада није оглашавао, нити присећао првог брака, његов отац, Рустем Ђуловић о некадашњој снајки рекао је за медије:

- Еминину породицу познајем дуго, са њеном мајком Сенијом ишао сам у основну школу у исти разред. Брак између ње и мог сина није био договорен. Јако су се волели. У првом тренутку нисам био за тај брак јер су обоје били млади. Она је ишла у школу када се удала за мог сина. Била је то велика свадба у Новом Пазару, снимало се камерама, скоро цео град је био на весељу.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".