Мајка поп звезде Марије Шерифовић 2018. године сусрела се са опаком болешћу, раком дојке. Она је на време спречена и после операције се вратила нормалном начину живота. Верица је и 2015. године имала проблема, оперисала је штитну жлезду. 

Певачица је једном приликом говорила како је њена ћерка то све поднела. 

- На срећу, откривено је све на време. У том тренутку тумор је био мали. Сада сам добро, после операције коју је успешно обавио доктор Џодић и хвала му на свему, редовно идем на контроле - рекла је она 2019. године и додала да јој је најтежи период био од када је сазнала дијагнозу па до операције.

- Операција је, срећом, брзо заказана, па је тај највећи стрес брзо прошао. Желим свим женама да саветујем да раде самопреглед груди јер сам ја управо тако открила болест на време. Тада није ништа страшно - посаветовала је Верица и нагласила да се Марија од ње није одвајала.  

- Марија је била све време уз мене, трудила се да буде јака. Морам признати да је њој моја болест теже пала него мени. То су ми говорили њени пријатељи, да се преда мном правила јака, а да јој је заправо веома тешко пало.

За нашу евровизијску победницу сазнање да је мајка болесна, било је шокантно.  

- Јесте страшно када сазнате тако нешто. Марији није било свеједно. Али, кажем вам, најважније је да је проблем откривен на време. Предахнуле смо тек када је све прошло - истакла је тад Верица.

(Стар)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Породично благо"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".