У самом центру Житорађа, налази се девојачка кућа певачице Светлане Цеце Ражнатовић. Ту сада бораве њена мајка Мирјана и отац Слободан које често обиђе Жељко Ражнатовић. Кућа Величковића је осигурана видео надзором. 

У близини куће Цецине мајке налазе се пијаце, а власник продавнице Дејан је потврдио да у другој кући живи Цецина мајка. одмах поред пруге. На први поглед не би се рекло да кућа припада Ражнатовићима.  Кућа је ограђена високим зидом и металном капијом, једна страна фасаде је завршена, а приметно је да се двориште не одржава уредно. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

 

- Виђам Цециног сина Вељка, он је често овде, спава код деде. Углавном долази сам, доведе пса, па га чујем усред ноћи када лаје. Отац јој живи овде поред мене, а мајка је доле, има још једну кућу. Она тамо држи стоку, има обавезе. Раније смо ми ишли једни код других на кафу, а сада већ не. Мирјана увек има посла, она жена спрема зимнице и за себе и за Цецу, Вељка, Лидију - испричала је Драгица, прва комшиница Величковића.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

 

- Цеца је супер. Када дође овде, видим је опуштену, изгледа као и свако од нас. Обуче старе ствари, не шминка се и увек ради по кући. Хоће она и у старој кући да помогне мајци, да опере и почисти. Не знам што људе то чуди, па она је жена као свака друга. Цеца прошета пса, свима се јави, насмеје, увек је љубазна. Лидија је мало другачија, она се одвикла од села. Гледа нас мало с висине и долази доста ређе у односу на Цецу. Вељка јој виђам у последње време највише, ваљда долази због те фарме и посла који је овде покренуо. Фин момак, вредан и лепо васпитан - прича Дејан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

 

 

- Има ту у близини Цецине старе куће пијаца, одмах иза базена. Она је из свог џепа дала паре да се асфалтира пијаца и да се доведе у ред. Мајка јој је јако фина жена, вредна и радна. Гаји стоку, живину, спрема им зимнице, па је нон-стоп је у старој оној кући. И Слободан је добар, њега слабије виђам у последње време - рекао је Дејан за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".