- Данас је 4. септембар и пре пет година си се заклео на вечну љубав Далили Драгојевић. Како се осећаш данас? - упитао га је у емисији "Народ пита" водитељ Дарко Танасијевић.

- Па осећам се уморно, и добио сам жуљ на нози. Искрено док дођем кући, нервозан сам, уморан, али добро, дан као и сваки други. Човек греши, колико ми се ствари десило идем лагано, а сада сам на бољем путу. Те 2017. сам мислио да ми је то најбољи пут којим сам кренуо, али време је показало да нисам био у праву. Било је нагађања у ријалитију како ћу проћи и урадити, али сви су погрешили, ми се нисмо помирлили, пре бих умро него да будем са њом опет. 2017. године сам ушао у ципеле као јуче на свадби, лева је била добра, а десна ме је убијала, али хвала Богу то ће да зарасете. Код мене је све зарасло и све ме пушта и мени је сада супер. Није ми проблем да будем међу људима и све иде лагано, срећан сам. Попуштају ме многе ствари, и све иде постепено и то ми је драго. - причао је Дејан.

Фото: АТА имагес

 

- Ја бих наш папир о браку поцепао и заложио смедеревац, тај папир ми није добар ни д**е да обришем - додао је Дејан.

- Дејане, ти си раније био на свим Далилиним рођенданима, да ли ти је чудно јер ове године не присуствујеш - упитао је Дарко.

- Не интересује ме, само ме занима зашто је гориво поскупело - казао је Дејан.

- Шта би Далили поклонио за рођендан - упитао је Дарко.

- Динамит, донео бих сону киселину, па нек види шта ће - казао је Дејан.

- Видео си ко је на рођендану, Маријана, Ђоле Краљ, Невена - рекао је Дарко.

Фото: АТА имагес

 

- Ма, сад ћу да га блокирам, ево - рекао је Дејан за Ђолета Краља.

- Далила је данас рекла: Једина сам која слави рођендана два, први пут кад ме мајка родила, други кад сам се тебе ослободила. Да ли мислиш да је теби посвећено - упитао је Дарко.

- Не мислим да је то мени посвећено. Брак је свакако робија, славим и ја што више нисам у браку - рекао је Дејан.

- Да ли Шепак више није твој дом? Читао сам да си рекао да си се по први пут осетио као странац, када си недавно био - рекао је Дарко.

- Стао сам на пумпу, имао сам мараму, наочаре, маску, нико ме није препознао. Ту су били људи које знам, ја сам се нормално јавио. Нема више шта да ме веже, то је све било на лизинг. Вратио сам кућу, све. Ја имам своју кућу, моју собу, где сам одрастао - рекао је Дејан.

- Да ли си купио нешто Далили за годишњицу? - упитао је Дарко.

- Ја сам Александри купио емотивну совицу за седам месеци, и то је то коме купујем поклоне. Далили бих купио сону киселину, али не бих дао Ђолету Краљу да попије, он ми је комшија - рекао је Дејан.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са свадбе ћерке Мире Шкорић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".