Према његовим речима, у Београд долази само када има пословне обавезе и труди се да сваки слободан тренутак проведе далеко од градске вреве.
Да Кубура ужива у сеоским пословима добро се види из његових објава на друштвеној мрежи Инстаграм. Глумац ових дана пече ракију, али и црвену паприку, вероватно спремајући зимницу.
Кубура такође припрема дрва за зиму.
Иначе, Кубура у овом селу већ неколико година са својим кумом производи ракију од различитог воћа и вина, али у лимитираним серијама.
Прочитајте још
- Ускоро би требало да почнемо да припремамо кајсије, јабуке, дуње и шљиве за ракију, али и производњу вина. За једно две-три године планирам да са кумом отворим малу бутик дестилерију, а онда и винарију, а у плану је и да направимо етно-село у Ратини, где је ушће Западне Мораве у Ибар. Имам 49 година и осећам потребу за мирнијим животом, животом који није лишен тешког рада већ стреса. Физички рад ме јако опушта, поготово када после напора добијем конкретан производ - рекао је својевремено.
БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Миша Јанкетић
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
Погледај галерију
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".