Нада Мацанковић је глуму дипломирала 2005. године на Факултету драмских уметности у Београду, у класи ванредног професора Биљане Машић.

Прве запаженије улоге остварила је у телевизијским серијама М(ј)ешовити брак и Љубав, навика, паника те филму Ми нисмо анђели 3.

Фото: В. Данилов

 

 

Запажена је била и у римејку серије “Позориште у кући”, а онда је нестала.

- Направила сам паузу јер сам се удала и родите дете. Муж ми живи у иностранству па сам била са њим. Вратила сам се позоришту, а надам се ускоро и телевизији и филму, каже Нада.

- Ретко дајем интервјуе јер су новинари више заинтересовани за приватна питања, па сам подвукла црту, рекла је Нада.

 

 

Од 2009. наовамо Нада је учествовала у снимању тек два остварења: филма „Мамарош” и серије „Равна гора”. Ова година могла би да буде окарактерисана њеним великим повратком пошто ће се појавити у филмовима „Систем” и Четири руже”.

Улога маме ју је мало удаљила од филмског платна, али је најавила и повратак глуми.

– Морам признати да ми глумачки посао ипак мало недостаје и радујем се када ћу му се вратити. О каријери у иностранству засад не размишљам, али ако се будемо задржали дуже у Француској, могуће је да ћу покушати и овде да остварим неке улоге. Француски језик добро говорим, али на изговору бих морала доста да порадим, рекла је она тада.

 

 

Уместо глуми, решила је да се посвети породици. У браку је са српским одбојкашем Бојаном Јанићем око шест година, а решила је и да узме његово презиме. Најлепши дар добили су у виду сина Милутина, а из разговора за „Блиц магазин” пре неколико месеци, сазнали смо да због Бојановог ангажмана живе у Француској.

Син јој је такође веома познат, иако је још увек мали. Наиме, он је глумио у наставку филма "Јужни ветар" и то врло запажену улогу. Мали Милутин играо је сина Милоша Биковића и Јоване Стојиљковић.

Заснивање породице је далеко важније од било ког посла, а још када се двоје савршено поклопе, онда све може да заличи на лепу бајку.

Фото: Н. Фифић

 

 

– Када је ту и добар спој и има љубави, брак може да траје. У данашње време живи се јако брзо и људи су навикли на промене па се зато и лако одлучују на развод када ствари крену низбрдо. Мислим да се на односима у браку мора радити и да се оно што не ваља мора исправљати на време. Међу партнерима мора постојати отворена и искрена комуникација, открила је свој рецепт за брак.

(Еспресо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".