Ако видите тамнокосу жену

Имате „оштре вештине запажања и око за детаље“. Ово указује на вашу резервисану и интровертну личност. Ви сте тиха и стидљива особа којој упознавање иде теже, посебно када је реч о романтичним односима.

Потребно вам је време да стекнете у некога поверење, опустите се и отворите своје срце. Нажалост, многи немају времена да чекају да покажете своје право лице, па вам не дају шансу да вас боље упознају. Али због тога не треба да бринете.

Уживајте у својој самоћи, а када вам прија, изађите и дружите се. Радите у складу са вашом природом, али радите и на томе да будете отворенији и пружите шансу особи која покушава да вас разуме и стрпљиво чека да јој покажете сву чаролију вашег бића.

Ако сте видели лице са широком вилицом

Увек видите ширу слику, па понекад занемарите детаље. То би могло бити због ваше екстровертне и слободне личности. Уживате да се дружите, склапате нова познанства, проводите време окружени људима…

Изузетно сте слободни и забавни, а везе често сматрате као оптерећење, границе, забране… Покушајте са партнером да успоставите бољу комуникацију.

Иако сте некоме дали своје срце, то вас не спречава да истражујете свет, да зајендо са том особом идете у нов еживотне авантуре. Радите на томе да у себи пронађете више мира и немојте одмах одустајати од односа – пружите шансу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".