Далила је у једном тренутку упутила и поруку Дејановој мајци, Биљани, са којом не говоре откако су у браку.

Сада се за медије огласио извор који открива какво је Биљанино стање док гледа ријалити у којој је главна тема њен син Дејан, са којим не говори и снајка Далила.

- Биљани је много тешко у овој ситуацији, мислим, жена се труди да што мање прати ситуацију у ријалитију, јер је стварно прошла због синова и њихових жена и сито и решето. Видела сам да се Давид огласио, момак је потпуно у праву, нек се скину више жени са грбаче сви, не знам шта су се накачили на њу. Мало су јој брига у животу нанели, сад хоће још!? Невероватно какво понашање - говори извор близак Биљани додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Да вам кажем, и та Далила, не знам шта јој је све ово требало, зар јој није било боље да седи код куће са супругом и да граде живот, а не овако да се понаша пред милионима људи, ово је стварно скандалозно! Ја да сам на Биљанином месту, ја бих направила катастрофу, али добро жена успева све то да филтрира, када се ово свакодневно дешава. Сваки дан покушавају медији да дођу до ње, али она се стварно никоме не јавља на телефон, жени мирнија глава - говори извор.

Подсетимо, Биљана Драгојевић није имала лепо мишљење о снајки Далили, ни пре него што је ступила у брачну заједницу са њеним сином Дејаном, због чега се не виђају и не посећују.

- Верујте да је тешко бити мајка ријалити учесника. Мислим да треба да размишљају својом главом. Мислим да има две године како не разговарам са Дејаном, а ништа нисам погрешила. Мислим да треба да дође код мене да поприча ако жели, са Далилом - рекла је она за "Премијеру".

- Ја сам у шоку, због неких ствари које је рекао не желим да направим први корак. То су ужасне увреде, била сам ту све док се није оженио. Далилу никад нисам увредила - рекла је Биљана за портал Република.рс.