Његов рад прати више од две деценије, а посебно га цени због једне ствари.

- Спомињем га двадесет година, због њега сам заволела фудбал. Геније једном, заувек, с моје тачке гледишта - непоновљив, неприкосновен. Као шмекер... То јесте мој тип мушкарца, али то је као да Лепи Мића буде заљубљен у Мадону, то није то, већ имам поштовање дела, човека, личности. Памтим његов рад откад још, а највише ми се допало то што је прекинуо када је било најслађе - милионе му нудили, све је откачио и није хтео - значи, има став. Могао је да пређе у који год клуб да је хтео, не. Тај гест ме је тако купио, ја то мало дубље гледам. Волим тог човека - каже Зорица.

Чим је чула да јој је миљеник у Београду, одмах се распитала - није јој дуго требало да га нађе.

 

 

- Врло лако сам дошла до њега, знам цео овај град и имам милион другара. Батистута је дошао да сними рекламу, ја окренула друга и питала га где то раде, отишла сам тамо. Девојка, задужена за маркетинг, одушевила се када сам дошла, сликала се цела екипа са мном, а ја сам тражила: "Све је то лепо, али дајте ми Батистуту!" Милион пута сам видела да наше квази звезде наплаћују сликање или неће, нервозни су, уморни, што ми је увек било одвратно, а он... Човек је раширио руке, загрлио ме! Попричали смо, ја туц-муц на енглеском - знам да се споразумем, да се снађем. Наравно, речено му је ко сам и шта сам на Балкану. То је једна мирноћа, култура, чистота душе... Не могу да вам опишем. Седели смо и причали десетак минута, то је мени испунило душу!

Зорица је открила и да ли је смувала славног Аргентинца.

- Ма, где... То би било дегуте. И млађе, светске рибе, личности секу вене за њим. Мени та мисао није прошла у животу, него неки најлепши људски осећај... Кажем, остварио ми се животни сан. Какво црно мување, било би глупо. Може да има кога хоће на свету, баш га интересује једна Зорица Марковић. Али, показао је велико поштовање

Познато је да је Зоричина колегиница Нада Топчагић однедавно блиска са Златаном Ибрахимовићем, којем је певала у Италији на рођендану, а Зорица истиче да су она и Батистута ипак бољи пар.

- Наравно, бољи пар смо Батистута и ја! Уз дужно поштовање, ја Наду волим, исто је луда као ја, другарице смо... Свака част и Ибрахимовићу, али не може да се пореди Ибрахимовић са Батистутом, ја се извињавам. Човек је легенда, све то стоји, али не може да се пореди са Батистутом. Нити сам ја копирала Наду, па сад трчим, јурим Батистуту. Бољи смо ја и Батистута, реално, видели сте слику - стојимо једно другом, леб те ј*бо - каже Зорица, која је на крају признала да је чак и пао пољубац!

- Успела сам чак и да га пољубим, остао му је на врату мој руж! Стара сам ја, намазана лија, а ни он се није бунио, могу вам рећи, насмејао се! Ја пошла да купим неке ствари, онако, нормално обучена... Да сам знала бар да се пицнем, али нисам имала времена!

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".