Пре неколико година многи су се изненадили када су се сазнало да су Драгна Џајић и Милош Ивановић у вези. Пар је скривао успешно своју љубав, те је зато многе изненадила вест да су њих двоје заједно јер никада није било никаквих навода.

Џајина ћерка и брат чувене тениске звезде Ане Ивановић убрзо су понели титулу једног од најлепших парова са домаће сцене, лепи, млади, успешни... као створени једно за друго.


Драгана и Милош се од фаталног сусрета више никада нису ни раздвајали, а своју љубав крунисали браком, а затим добили и сина, којем су дали име Вид. Пар се упознао преко заједничког пријатеља у теретани, а њихове породице су се дружиле одавно, међутим они се нису познавали.

 

"Ми смо се упознали касно, али наше породице су се дружиле. Мој отац је с његовим дедом био добар пријатељ, а Милоша сам упознала преко нашег пријатеља у теретани", открила је лепа Џајина ћерка.


"Сличан се сличном радује. Милош је предиван човек и божанствен муж. Из те љубави добили смо сина... Уживам, јер смо се стварно нашли. Моји родитељи су 30 година у браку и Милошеви родитељи су дуго у браку", причала Драгана једном приликом у емисији „Магазин Ин" и није се ту заустављала.



Популарни пар ретко се може видети у јавности. Драгана и Милош одлучили су се за миран живот, ван рефлектора, далеко од очију јавности, иако су њихове породице славне и често заступљене у медијима.
 


Драгана је неколико пута говорила о томе како се доста мучила да остане у другом стању, али како се труд напокон исплатио и на свет је дошао мали Вид.

"Много пута добијала сам ‘не’ као одговор на питање могу ли да останем у другом стању. Ипак, дубоко сам веровала да ћу се остварити у улози мајке. Доказала сам себи, пре свега, да човек може много тога ако је борац и ако има унутрашњу стабилност на којој се заснива поверење у себе", рекла је Драгана.

 

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".