Наташа током слободног времена обилази знамените грађевине, а много су јој се допали покер апарати од којих се не одваја и на које је почела да трош новац: 

- Наташа је одлепила за Америком. Јако јој се свиђа енергија, људи и дочек који је свуда имала. Досад је била у Чикагу и Вашингтону, где је све било крцато и где су људи певали све песме углас с њом. Посебно се одушевила Лас Вегасом, где ће такође певати. Тамо су казина и коцкарнице на сваком кораку. Као и сви туристи, ни она није могла да одоли да не окуша срећу у коцкарницама и казинима. Највише су јој се свидели покер апарати - прича извор, па наставља:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bekvalceva

 

- Мало-помало, она је на њима изгубила доста новца. Иако јој је друштво правила и сестра Тања Мркић, она је схватила да је све отишло предалеко и прекинула је с трошењем новца на овај начин. Наташа је, за разлику од ње, изгубила компас и не може да прекине. Баш се навукла. Тања јој је запретила да више не иде и не троши паре у коцкарницама. Стално је прати у стопу, па Ната од ње не може да мрдне. Ако би овако наставила, она би сав хонорар од турнеје оставила у Вегасу.

За Наташину турнеју у Америци су били многи заинтерсовани, тражиле су се карте. Како их  није било, певачица је обећала публици  још један концерт: 

- Људи, певаћемо опет у Чикагу - кратко је поручила Наташа својим пратиоцима на Инстаграму.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".