Много се спекулисало о односу Мине Јоксимовић и Жељкове супруге Јоване, а водитељка је у једној познатој емисији искрено говорила о односу који има са Жељковом наследницом, која сада живи са њима.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Ја Мини не могу да будем другарица, не могу да јој будем ни мама. Ја могу да јој будем пријатељ и неко ко ће, шта год да јој треба у животу, увек бити ту. Људи страшно мешају улоге. Мислим да Мина има дивне родитеље - дивну маму и дивног тату - рекла је водитељка, и додала:

- Мина је члан наше породице. Она је ту са нама. Као што има ту топлину у кући своје мајке, има је и у нашем дому. Знам да људи траже сензацију, али овде је нема - рекла је Јована.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

Подсетимо, Јована и Жељко су недавно блзнакињама прославили 4. рођендан, они су својим наследницама направили праву бајку под ведрим небом, а на слављу била је и Жељкова ћерка из првог брака.

Јована је раније причала о својим наследницама Ани и Срни, а иако су близнакње, она је истакла да су веома различите и да личе на њу.

 

 

- Оне су праве девојчице, али и тотално различите, а фасцинира ме та њихова способност да одаберу баш ону гардеробу која савршено одговара њиховим карактерима. И ту нема ништа од Жељка код њих, само од маме, те се надам да овај део интервјуа он неће да чита, да избегнемо свађу. Шалим се, наравно, покупиле су свашта, од свакога од нас - рекла је тада Јована.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".