Млада 25-годишњакиња живи са својим вереником Томом већ две године. Када јој је пријатељица рекла да ју је момак верио прстеном којим је верио и бившу девојку, она најпре  желела да верује у то. Другарица јој је потом ставила до знања да је у питању јединствен дизајн и да су врло мале шансе да је у питању случајност. 

Убрзо је схатила да Џесикин прстен има исти квадратни дијамант који је мало нагнут на једну страну и да има исти распоред и боје. Није се могло порећи.

Фото: Профимедиа

 

Оно што је погоршало ситуацију јесте Томова неискреност, никада није желео да каже због чега је раскинуо са Џесиком. Увек је био затворен по том питању. Пошто је и сама имала компликовану прошлост, претпоставила је да он једноставно не жели да прича о прошлим везама, али сада није сигурна како да се осећа.

На Редиту је написала: ''Отишла сам да се суочим са Томом питајући га да ли је поново употребио Џесикин прстен да ме запроси. Он је то порекао и рекао ми је да престанем да измишљам ствари. Да сам параноична'', каже она.

''Онда је почео да ме испитује… Како сам сазнала за ово? Зашто проверавам друштвене мреже његове бивше? Након више свађа коначно је признао да је поново искористио прстен и рекао да нема разлога да се љутим и да се тако суочим са њим. Уопште није видео никакав проблем у томе да ме запроси тим прстеном. Такође ми је рекао да будем захвална што ме је запросио и да престанем да будем ‘размажена принцеза’. Рекао је да жене треба да буду захвалне што су добиле тако леп прстен.''

Иако сматра да има право да буде љута због тога што јој је понуђен ''прстен који је обећан другој жени'', пита се да ли је могла боље да се носи са сукобом.

(Најжена.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".