Миљана Кулић поново пролази кроз нервне сломове, а кривац за то је наводно Лазар Чолић Зола! Иако је Миљана и даље у болници, стање јој се стабилизовало, али она нема живаца да сачека отпуст, па по сваку цену хоће да изађе како би била са Золом.

Фото: Принтскрин Инстаграм/маријакулиц_мтаз

 

 

- Сви смо мислили да се смирила, променила, али очигледно се то никад неће десити. Боли њу брига што јој је живот висио о концу, што и даље има озбиљну дијагнозу тромбозе, она само Зола, па Зола. Опет ју је залудео. Пустио јој је поруку, и њој је то било довољно да се упали и полуди. Чак медицинске сестре условљава око терапије, неће да узме лекове ако јој не дају телефон да види Лазара, па да се чују, каже извор.

- Дође Марија са Бебицом до стакла, уместо да им се обрадује, она одмах пита за Золу. Марија чупа косу са главе, једва су јој сачували живот, а Миљана је опет ван контроле. Чак је сковала и план да чим изађе из болнице уђе у ријалитији са Золом. А овом све то одговара. Ем би у Задрузи био у центру пажње и лепо зарадио, ем се слади што нервира Кулиће који су га вређали и блатили. Он им то није заборавио и ужива да их повређује. Марији нека је бог у помоћи, каже Золин друг.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".