Певачица Ксенија Пајчин прерано је изгубила живот на трагичан начин, али заувек ће остати у срцима како породице и пријатеља, тако и шире јавности која је не заборавља.

Фото: АТА имагес

 

Још на самом почетку је било јасно да је реч о убиству и самоубиству, а према конструкцији злочина, Филип је прво упуцао Ксенију, која је пронађена у ходнику, а затим је пресудио себи у соби. Након 12 година и даље је нејасан мотив за убиство, а током година су се подизале многе полемике, а најчешћа је била та да је Каписода убио Ксенију због љубоморе.

Фото: Немања Костић

 

 

Певачица је почела је везу са Филипом Каписодом 2008, а највећу подршку пружили су јој пријатељи Бане Девић и Горан Стојићевић Карамела. Веза им је била веома бурна и трајала је до пролећа 2009. када је он постао учесник једног ријалити програма, након чега су се помирили, а почетком 2010. године доживели су саобраћајну незгоду на путу до њене викендице, наводи "Република".

Тада се много спекулисало да је то заправо био први Филипов покушај да обоје усмрти. На крају, 16. марта 2010. године он је одузео њен живот, а потом и свој. На дан сахране, у тренутку када је бели ковчег спуштан у земљу, са Ксенијиног гроба уз звуке Болера полетела је бела голубица, а тај призор је шокирао присутне на погребу. Многи су веровали да је то знак да је Ксенија отишла заувек, али да никада неће бити заборављена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".