Звездан Славнић (45), син нашег познатог кошаркаша Зорана Моке Славнића, пре тачно 24 године, убио је Оливера Јовановића и тешко ранио Угљешу Влајковића испред дискотеке "Четири собе" на београдском Дорћолу. Као повод за овај крвави обрачун, како се спекулисало у медијима, био је сукоб око Ксеније Пајчин, тадашње девојке млађег Славнића, коју је касније убио, а потом пресудио себи њен у том тренутку бивши дечко Филип Каписода.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

 

За ово убиство и покушај убиства био је осуђен на девет и по година затвора. Звездан је и касније хапшен, а последњи пут то је било у јуну 2017. године у Немачкој кад је означен као члан банде "Пинк Пантер".Он и још тројица мушкараца из Србије, "пали" су после пљачке јувелирнице у Аустрији из које су однели накит и сатове вредне више од 1,3 милиона евра.

Звездан Славнић сада је нови ученик "Задруге 6",а при самом уласку открио је шта очекује од свог уласка у ријалити.

- Не могу да кажем да сам изашао из анонимности. Због оца сам цео живот у медијима, и решио сам да пробам и ову другу страну. Надам се да ћу бити свој, и промовисати спорт. У Задрузи ћу причати о свом животу и свему што сам проживео. Потрудићу се да промовишем свој живот и да објасним људима да не треба да раде исти што и ја, рекао је Звездан.

Он се похвалио и познанством са Кристијаном Голубовићем, са којим ће имати много заједничких тема у Задрузи.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".