Белкиса Црновршанин (31) трећа жена покојног Муамера Зукорлића, поставила је нове фотографије на свом Инстаграм профилу.

Она је први пут од смрти Муамера Зукорлића објавила његову фотографију на свом инстаграм профилу уз један његов цитат:

"Често се сетим великог Хасана ел-Басрија који каже:

" Дивни ли су ми ови душмани! Када о мени говоре истину - ја се поправим, а када о мени говоре неистину - скидују ми грехе" Муфтија Муамер Зукорлић".

Фото: Инстаграм/принтскрин

 

Да подсетимо лепа муфтиница, трећа жена по шеријату покојног муфтије Муамера Зукорлића, често је на мети коментара на друштвеним мрежама због стила живота на високој нози, скупих комада одеће, обуће и аксесоара које радо приказује, али и прескупе лимузине - мерцедеса С класе вредног чак око 50.000 евра којим се похвалила. Уследила су и питања пратиоца на мрежама - одакле све то.

Најмлађа муфтиница, која, иначе, формално ради као локална новинарка на једној новопазарској телевизији, раније је углавном игнорисала негативне коментаре и опаске, није хтела ни да се оглашава. Ипак недавно је имала јасну поруку за оне који је критикују:

- Све што можете против мене учинити, учините, не дајте ми ни тренутка предаха - написала је лепа Белкиса уз своју фотографију на Инстаграму.

Ова најновија порука пре свега њеним критичарима.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".