Њене фотографије на "Инстаграму“ овог лета изазвале су буру у јавности, проузроковале салву увреда и подељених мишљења о томе може ли да након трагичне смрти супруга поново да воли и живи пуним плућима.

Овим поводом данас је у емисији "Кец на једанаест" Милена Поповић отворила душу и искрено говорила о свему што јој се дешавало:

 

 

- Лепота је један од разлога због којих јесам на удару, али пре свега не прашта се када неко одлучи да живи свој живот, по својим правилима. Када занемари утицај свих оних који "знају" како би требало да живимо. После трагедије која је била страшна, због себе и свог детета наставила сам свој живот даље, и никога нисам тиме увредила нити повредила. Нисам дала повода да будем мета толиких напада. С временом сам постајала све интересантнија једном делу јавности јер живим свој живот. Кад год уђете на интернет ту су моје слике, цитати, све се коментарише... Много је и подршке, али и ружних коментара, и све то заједно је велики терет у мом и у животу мог детета – казала је Милена Поповић на телевизији К1.

Нагласила је Милена да она јесте жена убијеног Оливера Ивановића али да је пре свега она - Милена Поповић.

- То сам и данас и то сам била и пре него сам упознала свог супруга, али то "удовица" је делу јавности интересантно, да ту реч увек стави уз моје име. Радим како осећам и увек идем срцем – и када се облачим и када се са неким дружим. Некад погрешим, некад не, али то је живот и нико није непогрешив. Лицемери ме нападају. Увек ће вам први замерити они који све најбоље знају, а ништа од тога не примењују у свом животу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ milena_bogdan

 

 

Нисам огорчена

Милена Поповић казала је данас Александри Јефтановић да упркос свему није огорчена.

- Нисам огорчена, јер да јесам, да сам огорчена и бесна, била бих иста као те жене које ме вређају. Лошим коментаром о мени неће променити ништа у свом животу. То су жене које су незадовољне, које немају ни снаге ни храбрости да се одупру стварности у којој живе. Стотине хиљада порука током лета сам добила. Осуђују ме зато што поново волим, што живим, осуђују то како се облачим, што попијем чашу вина... Сада ће пет пуних година од смрти мог мужа. Када сам поставила заједничку слику са човеком којег волим и са којим живим, водила сам се најчистијом емоцијом. Не постоји време када можете да опет волите, неки рок. То је најлепша ствар која може да вам се деси. Било је много више позитивних коментара али увек су ти негативни у фокусу. Да ли је грех што ја некога поново волим?

Зашто је обрисала фотографију са Игором Јурићем?

- Скинула сам фотографију превасходно због наше деце, да не читају те коментаре. И њега су почели да вређају. Да могу да вратим време, никада не бих окачила ту фотографију. Нашој деци није било пријатно, а она су нам најважнија, и зато сам обрисала фотографију. До дан данас та фама није престала.

Милена Поповић казала је данас у емисији "Кец на једанаест" да иако су медији много пута, нарочито док је Оливер био у затвору, имали позитивну улогу у њиховом животу, данас појединима много замера.

- Јако замерам медијима, јер није најбитније колико ће нека вест или фотографија имати прегледа. Фали нам људскости, тога да некад помислимо како ће се неко осећати. Игор и ја смо нажалост интересантни због живота који смо имали али мислим да би баш због свега тога требало да будемо светионик. Да будемо пример да је могуће живети и волети и бити срећан после свега. Али нажалост није баш тако. Најлакше је да се осуди и увреди жена, да се каже да је курва. Упркос свему, мој живот је леп, нема цену и никоме не смемо да дозволимо да додирне наш микросвет. Морамо да гајимо срећу коју имамо, јер је то једино што имамо.

Фото: Принтскрин Инстаграм/milena_bogdan's profile picture milena_bogdan

 

 

Син Богдан

Поповићева је на К1 телевизији данас казала да је њеном сину јако тешко.

- Он је дечак који је сазрео преко ноћи. Са три и по године одлазио је код оца у затвор, одмалена је знао шта је суд. Он сада има 11, у фебруару пуни 12 година. Он је сада већ одрастао дечак, он је мој најбољи пријатељ. Поделим сваку дилему са њим, могу са њим увек да се посаветујем и ретко ко ће ми дати савет онако како то уме Богдан. Он на својим малим леђима носи терет одраслог човека али надам се да Бог све избалансира и сигурна сам да ће он израсти у човека на ког ћу бити поносна.

О Николини Пишек

- Јако ми је жао Николине Пишек, у контакту смо. Нисмо се знале пре али када јој се све то догодило, знала сам како се осећа јер сам прошла кроз све кроз шта она пролази данас. Подржавам је и знам колико јој је тешко. Нико нема право да јој ради то што јој раде. Али, жене су најјача бића. Нема мушкарца који може бити јак као жена и од срца јој желим да из свега изађе јача него што је била – казала је Милена Поповић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".