Слобода се на свом Инстаграму присетила једне од улога која јој је обележила глумачку каријеру, па је тако објавила фотку на којој је на ивици суза, што је изазвало реакције њених фанова.

- Симка - написала је Мићаловићева, а након тога уследили су коментари са свих страна.


- "Најтужнија", "Одлична серија", "Фантастична жена и глумица" - само су неки од коментара на поменутој друштвеној мрежи.

Слобода је раније говорила о улози у овом тв остварењу.

- Било је интересантно вратити се суштинским коренима, а то је породица. И жени, као њеном стубу. Занимљиво је видети колико је заправо она била заслужна за продужетак лозе и чврсто држала све на окупу. Симка Катић је прототип нас жена које смо, чини ми се, изгубљене у данашњем времену својом кривицом. Желеле смо да будемо и мајке, и домаћице, и пословне жене, и тиме смо отежале себи живот - изјавила је Слобода раније и додала да је кроз главну женску улогу у "Коренима" показала колико је сазрела као глумица:

Фото: З. Кнежевић

 

- Ова улога је за мене била велики изазов јер нема додирних тачака ни са једном коју сам радила. Симка представља ново поглавље у мојој каријери. Задовољна сам јер мислим да сам показала нови ниво глумачке зрелости. Редитељ Иван Живковић и извршни продуцент Горан Шушљик испратили су то моје сазревање - рекла је глумица раније.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".