Ипак, иако Голубовић има доста фанова и људи који га прате и подржавају, има и оних који га не воле, а свој став и мишљење се не либе да покажу, додуше на друштвеним мрежама. 

Кристина је, видно шокирана и узнемирена, одлучила да објави поруке претеће садржине које јој стижу последњих дана, а како је истакла, одлучила је да се за помоћ обрати надлежним органима. 

- Сваког, али сваког ко ми буде слао било какве претеће поруке, пријавићу истог дана. Никада у животу нисам никога прва дирала, и то је опште познато. Никога нисам увредила, а на мене се закачила свака будала - написала је Кристина и објавила поруке једне госпође које су биле узнемирујућег садржаја. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/kristina_spalevic

 

 

Након овог, Кристина је објавила још један стори са претећим и увредљивим порукама које је добила, а онда се емотивним речима обратила свом нерођеном сину: 

Фото: Принтскрин Инстаграм/kristina_spalevic

 

 

- Колико су само пута моје нерођено дете клели и вређали. Не знам где ће им душа. Ова "госпођа" је отприлике годиште моје мајке. Ја бих се моје одрекла преко новина када би била овакав монструм. Људи кажу "не дај на значају", "не стресирај се" итд. Али ја не могу а да не делим са светом овакве ствари. Да ли постоји закон који може да регулише ово или се чека суд од бога? Конкретно, ова жена као и претходна пишу ми ово и још горе ствари зато што је Кристијан дошао у конфликт са Александром, коју ја лично никада нисам коментарисала нити увредила, ни њу, ни њену породицу, ни њену љубав. Срамота! Поред овога свакодневно ми пишу да дете треба да ми умре. Жао ми је сине што долазиш на овакав свет, воли те мама највише на свету - написала је Кристина, видно потресена. 

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".