У студију телевизије ''Пинк'' у Шимановцима ће вас вечерас дочекати Душица Јаковљевић која ће угостити подршке појединих задругара који последњих дана не престају да интригирају јавност. После ове емисији ништа више неће бити исто. Ево о чему се ради!

Наиме, један од вечерашњих гостију ће бити Давид Драгојевић који је спреман да отворено говори о свим проблемима који се већ дуже време дешавају у његовој породици. Својој мајци Биљани са којом дуже време нију у контакту, као и учешћу свој рођеног брата Дејана Драгојевића. Он је спреман и да изнесе своје мишљење о својој снајки Далили Драгојевић о којој последњих дана јавност не престаје да прича због њених симпатија према Филипу Цару. Шта на све ово има да каже Давид, гледајте вечерас од 23х на ТВ Пинк!

А преко пута Давида, у студиу ће се наћи и мајка Милице Веселиновић која ће први пут јавно говорити о учешћу своје ћерке у Задрузи 5, као и о Миличином изабранику Менсуру Ајдарпашићу с обзиром на то да је њихова веза од самог почетка јако бурна. Она је спреман да вечерас са Душицом отворено прича о свим дешавањима у најгледанијем ријалити шоу програму.

(пинк.рс)