Почетком године славни италијански фудбалер развео се од заносне Илари после две деценије брака. Тоти и Илари су годинама важили за један од најскладнијих на јавној сцени, те је многе изненадила вест о разводу.

Принц Рима је у својој исповести за један италијански лист открио да је разлог за прекид била прељуба. Тоти је рекао да је Илари имала љубавнике, и да је пао у депресију када је то сазнао.

Фото: Профимедиа/Инстаграм принтскрин/ilaryblasi

 

- Гласине су почеле да стижу до мене. 'Види, Илари има неког другог'. Заправо више од једног. Деловало ми је немогуће, али пронашао сам поруке - рекао је између осталог Тоти.

Није се дуго чекао одговор бивше госпође Тоти. Илари се после његових оптужби огласила преко свог адвоката Алесандра Симеонеа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

- Увек сам штитила своју децу и наставићу да их штитим. Заштита деце ми је на првом месту. Свако је одговоран за своје поступке - рекла је Илари и додала:

- Протеклих година видела сам ствари које би могле да униште око 50 породица.

Није желела да прецизира о чему је реч, али извор близак Италијанки за "Коријере дело Спорт" открива да је ово тек почетак, те остаје утисак да ни Тоти није невнашце каквим се представља.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са свадбе Дарка Миличића, Сремски Карловци 23.5.2009.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".