Пар се заклелео на вечну љубав прво у Београду, у Цркви Светог Марка, а затим су весеље наставили у Црног Гори, где су обавили грађанско венчање на самој обали мора.

Породица Ђоковић мислила је на сваки детаљ, организовали су авио-превоз за 80 званица, забављали су их врхунски музичари и то током целог дана, док је на менију било свега и свачега.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tina__ivic

 

Гостима су дан пре него што су отишли у Херцег Нови послали мени са понуђеним јелима, па су бирали између месног и рибљег. На лицу места чекала их је наручена храна, али и јапански мени који је припреман у том тренутку. Било је 30 врста сушија, а поред домаћих и страних вина, на свадби се служило чак и јапанско пиво којим су многи били одушевљени.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Током дневне журке на плажи и грађанског венчања, сватови су могли расхладе и освеже и то не са обичном водом, већ витаминском у којој су се налазили лимун и лимета.

Место у ресторану у коме су се проводили наводно, како преносе медији, кошта 100 евра, па су само за дан платили 8.000 евра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте како изгледа сестра Јелене Ђоковић - Марија Ристић

(Курир)