Водитељка Јована Јеремић осврнула се на изјаве Баке Прасета везане за телевизију ''Пинк'' и Жељка Митровића. Овај пут је јутјубер изјвио да постоје камере у свлачионици и да Митровић запосленим женама нуди непристојне понуде. 

- Ја знам да су моје речи највише погодиле Прасе. Зато што и он зна, и ја знам, и гледаоци знају да ја увек говорим истину и нисам ничији бот! Све можеш урадити, али немој, ако за Бога знаш, да лажеш да је камера у свлачионици телевизије Пинк и да се на телевизији Пинк нападају раднице у сек*уалном смислу. Мој газда Жељко Митровић никада, ама баш никада, није ни помислио нити је икада уценио неку жену јер је господин човек и заговорник слободе одлука и мисли у животу - почела је Јована, па додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеremicjovana

 

- Ја никад нисам продавала себе у својој каријери да бих постала Јована Јеремић и за то што си рекао да сам радила, добићеш легалну тужбу. Желим народу да кажем да је из клипа 90 посто лаж! Нећу дозволити да ми дирају телевизију Пинк! Она је за такве бездушнике свето место! Прасе, не дирај ми колеге, не дирај ми Пинк. Узми и направи нешто такво у свом животу! Гује и акрепи излазе из твојих младих уста. Претворио си се у демона од којег си бежао! Стигао те је. Тргни се.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеremicjovana

 

- Прасе, кажи истине! Али немој да лажеш! Због себе немој, јер се у животу људима који су ме повредили јако лоше вратило кроз живот! Мораш да разумеш, Прасе, да нисмо сви исти! Мој успех је божји дар! Не моја усиљеност да постанем неко. Све је у мом животу ишло спонтано! Прасе, има и нас који још држимо до моралних принципа, духа и исправног система вредности. Мораш са разумеш да постоји и такав неко и да није све прљаво!

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеremicjovana

 

- И опет, као и на почетку, желим да знаш да си ми драг на неки начин, само ми је жао у шта си се претворио. И кад лажеш и повређујеш друге људе, та драж којом се храниш ће те убити на крају. То је ђавоља ствар. Ја ти праштам и не могу да те мрзим, али могу да пишем и говорим на благ, достојанствен, бритак, али богоугодан начин. Свако се креће у кругу своје покварености!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".