Једна 36-годишњакиња је ипак одлучила да са списка гостију изостави рођену мајку, што је изазвало велику свађу међу њима.

У објави на Редиту млада је објаснила шта се крије иза ове одлуке - мајка и њена партнерка су одувек биле велике пијанице, па су због тога у прошлости правиле проблеме на породичним окупљањима.

- Укратко, наша мајка не подноси добро алкохол и зна да буде баш незгодна кад се напије (поготово према мени. У почетку их нисам позвала на наше венчање, јер нисмо разговарале због тога што је моја мајка пила и због неких лоших коментара које ми је удељивала - испричала је млада.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, невеста се предомислила и одлучила да својој мајци дозволи да дође на њено венчање, али сам под једним условом.

- Не желим да зажалим што је нисам позвала, па сам попустила и позвала их обе, али уз врло специфично правило. Правило, у мојим очима, било је једноставно и ублажило би сваки стрес или бриге око тога да се напију и раде или говоре нешто што није у реду на наш велики дан - написала је млада.

Правило се, закључујете и сами односило на забрану испијања алкохолних напитака на церемонији и током весеља, међутим, када је та вест стигла до ње, није јој се баш обрадовала.

Фото: Профимедиа

 

- Рекла сам јој да ако не може да прихвати мој захтев и правило за наше венчање, није добродошла, Не могу да замислим да не буде поред мене тог дана, али не могу ни да замислим какав ће шоу направити ако јој дозволим да пије - рекла је млада.

Коментатори су је подржали и поручили:

“Ако твоја мајка изабере пиће уместо тебе, само ће те подсетити зашто уопште ниси контактирала са њом. Понудила си јој начин да се врати и да кренете напред”, “Ово је ваш једини захтев, а чињеница да не може да обећа да неће пити само неколико сати требала би да вам каже пуно тога о њој”.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".