Ово су бивше девојке Милоша Биковића.

Љубавни живот Милоша Биковића привлачи велику пажњу медија.

Глумац се нашао у жижи интерсовања када је његова бивша партнерка Арина Волошина открила непознате детаље њихове везе.

Она је Инстаграму причала о њиховом односу када је рекла да је "гајила наду да у њему има нечега људског", а то је и превише благо у односу на остале тврдње које је изнала о српском глумцу.

- Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези са Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуће када човек помене Бога на сваком кораку).

Осећај одговорности и осећај кривице за њега је најстрашнији, јер га то гуши, у таквим тренуцима морате мислити не на себе, не на своју удобност и не на своје ја. Животне ситуације које су се развиле откриле су унутрашњост особе са свих страна, рекла је Волошина између осталог. Убрзо се огласила још једна бивша - Барбара Таталовић која је потврдила Аринине речи, а ни Милош Биковић им није остао дужан, те је на свом Инстаграму објаснио да постоји добар разлог зашто су бивше девојке - бивше.

Тренутно Биковић има нову девојку Ивану Малић.

Фото: АТА имагес

 

Свој љубавни живот љубоморно чува за себе, а у наставку доносимо позната имена неких дама са којима је имао романсу...

1. Ања Алач

Једна од његових првих девојака била је глумица Ања Алач. Ћерка глумаца Весне Чипчић и Александра Алача, освојила је срце Милоша Биковића на факултету на ком су заједно студирали. Били су у вези пре готово деценију, а након раскида Ања се забављала са глумцем Радованом Вујовићем. Када су се она и Радован разишли, Ања и Милош су 2015. године обновили романсу. Тада су усликани заједно у јавности, али нису желели да коментаришу свој однос.

Фото: В. Данилов

 

Ипак, пар је до данас остао у добрим односима, па се често виђа на заједничким окупљанима колега са класе.

2. Бранкица Себастијановић

И следећа девојка Милоша Биковића била је са Факултета драмских уметности, глумица Бранкица Себастијановић. Кад су се заљубили, она је још увек студирала, а он је тек започињао успешну филмску каријеру. Почели су да раде заједно, а први пројекат било је филм, касније и серија, „Самац у браку“, у коме су тумачили брачни пар.

Фото: В. Данилов

 

Разлози раскида Милоша и Бранкце нису познати, али је по окончању везе Милош брзо почео да снима у Русији.

3. Саша Лус


Милош и Саша упознали су се на снимању рекламе, а убрзо су осванули на насловној страни руског Вога. Били су у вези неколико месеци током 2016. године и нису крили своју љубав ни на друштвеним мрежама.

Када се у медијима појавила слика Саше Лус на којој се налази са мушкарцем који није Милош, манекенка је доживела осуду и прозвана је прељубницом. Милош је, као прави каваљер, био принуђен да је брани, па је на Инстаграму објаснио да су он и Саша раскинули пре него што је та слика настала, али да нису пронашли за сходно да о томе обавесте јавност.

Саша, која је красила насловне стране најпрестижнијих магазина на свету и носила моделе свих важних креатора, убрзо се, по окончању везе са Милошем, окушала и као глумица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sashaluss

 

Иако се спекулисало да је Саша Милошу сломила срце, глумац је брзо пронашао утеху у наручју још заносније Рускиње.

4. Аглаја Тарасова

И са њом се сликао за насловне стране руских часописа, никад српских – овде готово да није ни говорио о њој, а убрзо су заиграли у заједничком филму „Лед“.

Занимљиво је да је Милош глумио и са Аглајином мамом, у филму „Митови“, познатом руском глумицом Ксенијом Рапапорт.

Аглаја је са Милошем долазила и у Србију, где је била његова пратиља на венчању Јелисавете Орашанин, Милошеве најбоље другарице, и кошаркаша Милоша Теодосића. Осим Србије, глумици су се допали и Срби, па је и дан-данас добра пријатељица са глумицом Миленом Радуловић, која интензивно снима у Русији.

Према Милошевим речима, он и Аглаја раскинули су након годину и по дана заједничког живота, а у јавности се нагађало да је кривац за прекид везе то што је глумац након „Леда“ све чешће боравио у Србији.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/aglayatarasova

 

 

5. Барбара Таталовић

Манекенка Барбара и Милош Биковић везу су отпочели у тајности, а онда су почели јавно да се појављују као пар. Иако су многи очекивали да ће ова веза прерасти у нешто више, до раскида је наводно дошло због даљине и ретког виђања.

Фото: АТА имагес

 

Барбара је једна од ретких која је рекла да јој не прија да се о њој говори као о бившој девојци Милоша Биковића. Док су још увек били у љубавној вези, манекенка је одиграла малу улогу у филму „Хотел Београд“ у којем је глумио и Милош Биковић који је такође био и продуцент овог пројекта.

 

6. Арина Волошина

Вест да су Арина и Милош у вези појавила се у мају 2021. године. Глумац је тада снимљен на вечери магазина "InStyle" у друштву ове атрактивне руске плесачице, иначе шампионке у плесу која је до сада освајала бројне награде.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/arinavoloshina

 

Наводи који су слутили на њихову романсу била су узајамна праћења Биковићевих другарица са Арином на Инстаграму. Убрзо је уследио крах, а Арина данас нема баш лепе речи за бившег партнера.

Можемо да закључимо да је глумац слаб на колегинице и да је до сада љубио само лепотице.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".