Слоба Васић недавно се подвргао операцији желуца како би скинуо вишак килограма, а сада је признао да не пати само од гојазности већ и да се већ неко време бори са депресијом и анксиозношћу.

- Иза мене је тежак период. Против анксиозности и депресије пио сам таблете, то је била борба. Мени је доктор преписао лек, заправо кренуло је све од повишеног притиска који је у мом случају наследни. Са друге стране, буран и немиран живот су ми стварали стрес, нисам размишљао својом главом, водио сам се лековима и тражио неки спас и утеху у томе, а заправо сам све гурао под тепих. Када је у питању анксиозност човек се хвата за сламке, помислиш да ће ти се десити нешто још горе у моменту када ти већ постане лоше. Бурна је то тема - рекао је Слоба.

Фото: Инстаграм принтскрин/slobavasic_official

 

Са нападима панике први пут се сусрео пре осам година након чега је одлучио да се посаветује са лекарима и преузме живот у своје руке.

- Добио сам лек за смирење и тако сам заправо почео. То је процес пакла, почео сам са једном таблетом, па ми се после тражила и друга, то иде бескрајно. Годинама се бориш са тим и Богу хвала на крају сам победио - испричао је певач за "Гранд магазин", који је данас поносан на себе што ни у најтежим тренуцима није одустајао.

Из ове тешке, али за многе и поучне приче Слоба је изашао као победник захваљујући својој жељи и упорности, али и супрузи Лели са којом данас живи праву бајку коју је улепшао долазак њихове наследнице Марије.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ slobavasic_official

 

- Захвалан сам супрузи и знам да ценим такве ствари. Много је то велика ствар за мене и извући се из тога је веома тешко и напорно и не бих сигурно ништа успео да није ње - тврди Васић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: У посети дому певача Срећка Шушића 1995.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".