Бојанин и Мирков син носиће одело исто као и Мирко. Пар ће се венчати у цркви у Сурчину у којој је Мирко крштен, што је била његова жеља. 

- Бојана жели да се испоштују српски обичаји , али првенствено да Мирку и њој свадба буде један од најлепших догађаја у животу. Она је од оних девојчица које су од малена маштале о венчаници и љубави какву има са Шијаном. Она је рођена принцеза и у венчаницама које је изабрала изгледа нестварно лепо - исприцала је Бојанина блиска рођака.

 

Ни једна ни друга страна није желела да штеди када је у питању ово венчање. Спекулише се по медијима да ће свадба коштати више од 50.000 евра.  Гоц Божиновској, Мирковој мајци у овим битним данима недостаје њен супруг Зоран Шијан.

- Гоца лети од среће и не жали да се истроши скроз, јер мајка жени свог сина који је њен центар света. Много се секирала око њега због несташлука, јер је увек био зив и радознао, а пун зивота на њу и на оца. Гоца види да Мирку прија брак и много воли Бојану као и читава породица. Рекла ми је да је много срећна због њих - открива пријатељица Божиновске уз закључак да Гоци ових дана много фали њен убијени супруг.

- Пре неку ноћ јој се отрже из уста:" Камо среће да је мој Зоран жив да види све ово, пуну кућу љубави и унука којег би волео више од живота, а ево стиже и друго унуче" - испричала је она уз закључак да је било баш дирљиво чути певачиву док је то говорила.

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".